Jedyną atrakcyjną dla większości mieszkańców imprezą plenerową są chyba "wianki", co do "złoty kłos" wydaje mi się że z roku na rok ta przemiła "zabawa" rośnie bardziej przy nazwie "złoty wiek" ponieważ atrakcje serwowane na tej imprezie w 90% przeznaczone są dla osób starszych.
Pewnie nie jedna osoba się zemną zgadza, więc może ktoś podrzuciłby pomysł na uatrakcyjnienie plener party złoty kłos senior edition ...władzom odpowiedzialnym za tego typu zabawy?Piotrek
szkoda tylko że nikt o owym koncercie nie wie a jest on już jutro...
a co do złotego to wystarczył by jakiś festyn dla mieszkańców, jakaś weselna kapela i kilka stolików po zakończeniu występów
co do jutrzejszego koncertu to prawda.
Może być fajnie, tylko ciekawe ile osób o tym wie.
Ja żadnych plakatów czy też innej formy reklamy nie widziałem.
Piotrek
No i tak właśnie jak już Piotrek napisał jest godzina 20 i ja dopiero teraz przeczytałem że jakiś koncert jest u Nas tylko juz pewnie nie mam po co z domu wychodzić bo juz po wszystkim
No właśnie u nas problem polega na tym, że od lat nic się nie zmienia. Dokładnie ta sama forma "reklamy" wydarzeń na zamku typu: dowiedziałem się, że było wczoraj. To raz.
Dwa. Pogoda była świetna, więc liczba potencjalnych chętnych osób zmalała pewnie o 50%. A ktoś zda relację z koncertu? Fajnie było?
w sumie można się jakoś zorganizować i za pomocą władz gminy czy też władz zamkowych... (nie wiem kto jest odpowiedzialny za plener party na zamku) zorganizować fajną imprezę wystarczy troszkę chęci, organizacji no i pozwolenia władz
jeżeli połączymy to z wyobraźnią mieszkańców to wioską zatrzęsie Piotrek
co z tym kinem plenerowym? chętnie bym poszła na takie coś ..a amfiteatr stoi pusty..
może ktoś to zorganizuje? a może stworzymy jakiś wolontariat,coś w stylu Freestyle City Festival? podoba mi się ta inicjatywa,naprawdę,widzę,że coś się przy tym dzieje
Wniebowzięcie na zakręcie!!!
No i bądź tu człowieku mądry...i pisz wiersze hehe
To iść w końcu czy nie iść na tę imprezę parafialną? Miecze prezentują, żębami zgrzytają już w reklamie, to w realu krew się poleje ani chybi.
A jak nom się kapelonek zaokrąglił w czasie tych wakacji Mus iść przyjrzeć się mu z bliska"Grzeczność nie jest nauką łatwą ani małą"
A. Mickiewicz
Witam mam 5 małych owczarków podhalańskich,3 suczki,2 pieski po pięknych rodzicach.Pieski będą do odbioru już od 11.09.2010r,są odrobaczone i zaszczepione oraz posiadają juz swoja ksiazeczke. Zdjęcia mogę przesłać na maila. Kontakt 510727509 lub lideczka26-02@o2.pl . Zapraszam
Kredyty dla Firm ( nawet dla małej Firmy ) i Spólek na Oświadczenie bez
dokumentowania Dochodu pod zastaw Nieruchomości mieszkalnych, Komercyjnych
i Działek budowlanych bez pitów i dokumentów dochodowych Firmy.
Obsługujemy Całą Polskę.
TEL 14 6813667
501730095
p.f.dobies@wp.pl
Zapraszam Cię do świata Oriflame - chętnie pomogę Ci zostać konsultantką(em) i kupować kosmetyki dla siebie po niższych cenach oraz zarabiać na ich sprzedaży.
Dla nowych konsultantów kosmetyki o wartości 200 zł w nagrodę oraz próbki za 1 zł.Dodatkowo atrakcyjne nagrody w programie lojalnościowym.
Chętnie udzielę szczegółowych informacji.
Zapisując się u mnie woda toaletowa o wartości 80zł w nagrodę!
Dodawanie ogłoszeń drobnych jest całkowicie BEZPŁATNE.
Aby dodać ogłoszenie, trzeba być zarejestrowanym Aby się zarejestrować, kliknij TU. Rejestracja jest darmowa i niezobowiązująca.
· Łącznie użytkowników: 147 · Najnowszy użytkownik: lukiosp1987
Patronat
Organizujesz imprezę, zabawę, jesteś organizatorem ważnego wydarzenia? Możesz swoją imprezę zorganizować pod naszym patronatem medialnym. W sprawie patronatu pisać na adres
...administratora...
crasher1977@o2.pl
Redakcja
Newsletter
Aby móc otrzymywać e-maile z Nieoficjalny Portal Gminy Zebrzydowice musisz się zarejestrować.
Jako pierwsi z Portali na Śląsku Cieszyńskim zaczęliśmy przygotowywać dla
państwa videorelacje. Tym razem proponujemy kolejną nowość. Jako pierwsi
proponujemy państwu zwiedzenie Zamku Zebrzydowice w wirtualny sposób. Wystarczy
wejść tutaj [kliknij]
i w ten sposób zwiedzić teren pałacu baronów Mattencloitów. Wszystko to dzięki
uprzejmości firmy pano360 (www.pano360.pl) która udostępniła nam bezpłatnie tą
panoramę. Autorem fotografii jest Mariusz Mikołajek – właściciel firmy i
zebrzydowianin z pochodzenia.
Wygenerowano w sekund: 0.27
3,239,194 Unikalnych wizyt
Pomysł, prowadzenie, ciężka praca, wykonanie: Crasher,
pomoc i takie tam Czarny, manio (nowe skrypty i inne), sponsor serwisu firma ALARMADI
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, powielanie i wykorzystywanie
części lub całości informacji, zdjęć, grafik, kodów i innych zawartych
na stronie http://www.zebrzydowice.net w formie elektronicznej lub
jakiejkolwiek innej bez zgody autora zabronione.
(C) 2003 - 2010.