Zebrzydowice.net » Urząd Gminy | Gminne Centrum Informacji | Wiadomości znad Piotrówki | GOK | • Straż Pożarna » OSP Kończyce Małe | OSP Zebrzydowice | OSP Marklowice Górne | • Kino » Piast - [Cieszyn] | • Edukacja » ZS Zebrzydowice | SP Kończyce Małe | SP Marklowice Górne | ZS Kaczyce |   • Zabytki » Zamek Kończyce Małe |  Kościoły » Parafia PWNMP - Zebrzydowice | Parafia PW św. Jozafata Kuncewicza - Marklowice Górne | Parafia PW Narodzenia NMP - Kończyce Małe | Kościół Zielonoświątkowy Zebrzydowice | •  Inne » | Informator | Strona Czarnego | Portal Kaczyc | • Portal » | Siatkówka | Piłka nożna |  Przerzutka | Videorelacje | Fotorelacje | Fotorelacje NOWE! | | zanim skomentujesz

Zobacz temat
Nieoficjalny Portal Gminy Zebrzydowice » Forum Zebrzydowice » O wszystkim i o wszystkich
Kto jeszcze czyta ten temat? 1 gość(ci)
 Drukuj temat
Kebab -?
piotr29291
Wyżej  #1 Drukuj posta
Dodany dnia 18-01-2011 00:55
Awatar

Nowicjusz

Data rejestracji: 18/01/2011 00:52

Czy ktoś jada kebaby z tej budki przy drodze niedaleko przedszkola,mostu pomiędzy Kończycami M. a Zebrzydowicami?
Edytowane przez piotr29291 dnia 18-01-2011 00:58
Podzielenie się tym wpisem:
Delicious Facebook Google Tweet This

krilady
Wyżej  #2 Drukuj posta
Dodany dnia 18-01-2011 07:37
Awatar

SENIOR

Data rejestracji: 31/07/2010 10:46

ostatnio widziałam jakichś dwóch gości (byli to przejezdni...)

maku
Wyżej  #3 Drukuj posta
Dodany dnia 18-01-2011 19:30
Awatar

Czasem tu wpadam

Data rejestracji: 16/05/2010 20:46

W sumie to o tym kebabie nikt nic nie wie. Kogo nie zapytam to odpowiada, że go to po prostu nie interesuje, ale z samej troski radzi kupić gdzie indziej [ np. w Zebrzydowicach ]. Osobiście jakoś mnie ten kebab nie przekonuje tym bardziej, że ta prowizoryczna budka nie wygląda jakoś zachęcająco, nie ma również nigdzie miejsca aby postawić sobie samochód [ nie chodzi mi tutaj o ten kawałek tuż obok ] Osobiście jestem na nie, aczkolwiek nie wiem jak inni. Może jeżeli pojawią się dobre opinie skorzystam... ;-)

QbVZebrzydowice
Wyżej  #4 Drukuj posta
Dodany dnia 18-01-2011 20:23
Awatar

Czasem tu wpadam

Data rejestracji: 30/04/2010 21:30

a gdzie my mamy w Zebrzydowicach kebab? Bo chyba nie masz na myśli "kebabu" w mr.hamburger, tam wyłącznie jest to kebab z nazwy niestety nic poza tym.

a żeby nie było off topa to w Kończycach nie jadłem, co do samej budki to ciekawi mnie kto wpadł na pomysł otwarcia akurat w zimę? Wink

maku
Wyżej  #5 Drukuj posta
Dodany dnia 20-01-2011 11:02
Awatar

Czasem tu wpadam

Data rejestracji: 16/05/2010 20:46

Napisałam tak, bo wg mnie te kebaby są 'po jednych pieniądzach' ;-) Takiego prawdziwego to w gminie nie mamy, dlatego zaproponowałam ten w Zebrzydowicach.

gambozin
Wyżej  #6 Drukuj posta
Dodany dnia 30-01-2011 08:13
Awatar

Nowicjusz

Data rejestracji: 19/12/2010 21:21

Miejsce może dobre, ale nie ma parkingu. Na wiosnę jak wyciągnę rower to na pewno skorzystam, oczywiście jak jeszcze będzie tam stać. Wtedy napisze opinie.

crasher
Wyżej  #7 Drukuj posta
Dodany dnia 30-01-2011 17:15
Awatar

Główny administrator

Data rejestracji: 29/04/2010 10:09

Dokładnie. Nie byłem tam, ale zniechęcają mnie dwie rzeczy
- nie ma gdzie zaparkować. W lecie też, zatrzymasz się i co będziesz stał i jadł kebaba? Brak chociażby ławeczki i stolika...
- brak dowozu
- brak jakiejkolwiek reklamy - choćby ulotka z cenami i z tym co sprzedają
www.zebrzydowice.net
www.ox.pl
www.czynne24.net

www.zebrzydowice.net

Poleć ten wątek
Podziel się z innymi: Delicious Facebook Google Tweet This
URL:
Facebook - Lubię To:

Przejdź do forum:

Foto dnia:

Pałac w Zebrzydowicach z lotu ptaka. Fot: Mariusz Jaszczurowski
dodano: 2022-10-25 12:16:49
>>>Zobacz poprzednie zdjęcia

Pogoda dla Gminy Zebrzydowice:
Godzina po godzinie Na 16 dni

Jakość powietrza Kończyce Małe

Jakość powietrza Kaczyce:

Jakość powietrza Zebrzydowice:

Jakość powietrza: Marklowice Górne

Zgodnie z art. 173 Prawa Telekomunikacyjnego informujemy, że odwiedzana strona korzysta z plików cookies. W związku z powyższym użytkownik strony może domyślnie ustawić w przeglądarce poziom, czy, ile i jakie chce cookies. Brak takich ustawień będzie świadomym aktem woli i akcetpacji plików cookies.

Pomysł, prowadzenie, ciężka praca, wykonanie: Crasher, pomoc i takie tam Czarny, manio (nowe skrypty i inne), sponsor serwisu firma ALARMADI
Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie, powielanie i wykorzystywanie części lub całości informacji, zdjęć, grafik, kodów i innych
zawartych na stronie http://www.zebrzydowice.net w formie elektronicznej lub jakiejkolwiek innej bez zgody autora zabronione.
(C) 2003 - 2019.

Nasi przyjaciele na facebooku:

Portal www.zebrzydowice.net na Facebook

88,180,577 unikalne wizyty