Zebrzydowice.net » Urząd Gminy | Gminne Centrum Informacji | Wiadomości znad Piotrówki | GOK | • Straż Pożarna » OSP Kończyce Małe | OSP Zebrzydowice | OSP Marklowice Górne | • Kino » Piast - [Cieszyn] | • Edukacja » ZS Zebrzydowice | SP Kończyce Małe | SP Marklowice Górne | ZS Kaczyce |   • Zabytki » Zamek Kończyce Małe |  Kościoły » Parafia PWNMP - Zebrzydowice | Parafia PW św. Jozafata Kuncewicza - Marklowice Górne | Parafia PW Narodzenia NMP - Kończyce Małe | Kościół Zielonoświątkowy Zebrzydowice | •  Inne » | Informator | Strona Czarnego | Portal Kaczyc | • Portal » | Siatkówka | Piłka nożna |  Przerzutka | Videorelacje | Fotorelacje | Fotorelacje NOWE! | | zanim skomentujesz

Zobacz temat
Nieoficjalny Portal Gminy Zebrzydowice » Wybory 2010 » Wybory na Wójta Gminy Zebrzydowice
Kto jeszcze czyta ten temat? 1 gość(ci)
Strona 2 z 2: 12
 Drukuj temat
wybory samorządowe
krok
Wyżej  #21 Drukuj posta
Dodany dnia 11-11-2010 22:05
Awatar

Nowicjusz

Data rejestracji: 11/11/2010 21:59

Nie gadajmy o debacie tylko ją zrobmy. Niech będzie piatek przed wyborami. Spotkanie np. w zamku w Z-cach o 17 tak by wszyscy mogli na takie spotkanie przyjsc. Trzeba tylko zaproponowac moderatora debaty.
Kto ma odwagę mowic o problemach Gminy to przyjdzie.
Ja tez mam pytanie - jak jest propozycja dla ludzi młodych? Co np GOK ma do zaoferowania dla mlodych - nie mowie o Zlotym Ciosie i Wiankach.
pozdrawiam
Podzielenie się tym wpisem:
Delicious Facebook Google Tweet This

WYBORCA
Wyżej  #22 Drukuj posta
Dodany dnia 16-11-2010 18:15
Awatar

Czasem tu wpadam

Data rejestracji: 14/10/2010 18:15

Oj widzę że małe zainteresowanie jest na tej stronie wyborami, nie to co na www.nasz-polityk.pl tam to są komentarze. Warto poczytać

QbVZebrzydowice
Wyżej  #23 Drukuj posta
Dodany dnia 16-11-2010 18:28
Awatar

Czasem tu wpadam

Data rejestracji: 30/04/2010 21:30

tam to są komentarze pewnie cały czas tych samych 2 osób, jeden na tak, jeden na nie i anonimowa napinka... Wyborca daruj sobie

emka
Wyżej  #24 Drukuj posta
Dodany dnia 16-11-2010 18:35
Awatar

Czasem tu wpadam

Data rejestracji: 17/05/2010 11:09

QbVZebrzydowice napisał(a):
tam to są komentarze pewnie cały czas tych samych 2 osób, jeden na tak, jeden na nie i anonimowa napinka... Wyborca daruj sobie

Zgadzam się w 100%! Wyborca, czy ta strona jest Twoja, że tak reklamujesz?

krilady
Wyżej  #25 Drukuj posta
Dodany dnia 17-11-2010 08:57
Awatar

SENIOR

Data rejestracji: 31/07/2010 10:46

krok napisał(a):
Nie gadajmy o debacie tylko ją zrobmy. Niech będzie piatek przed wyborami. Spotkanie np. w zamku w Z-cach o 17 tak by wszyscy mogli na takie spotkanie przyjsc. Trzeba tylko zaproponowac moderatora debaty.
Kto ma odwagę mowic o problemach Gminy to przyjdzie.
Ja tez mam pytanie - jak jest propozycja dla ludzi młodych? Co np GOK ma do zaoferowania dla mlodych - nie mowie o Zlotym Ciosie i Wiankach.
pozdrawiam

Co do GOKu to może powinni przygotowywać taki roczny plan i podawać do publicznej wiadomości co mają zamiar zrobić? Może to by ich zmobilizowało to zorganizowania czegoś więcej? Mi się marzy np letnie kino w amfiteatrze...mhm. Czemu nie można tego zrobić? Czy w ogóle ktoś bierze to pod uwagę?

emka
Wyżej  #26 Drukuj posta
Dodany dnia 17-11-2010 09:19
Awatar

Czasem tu wpadam

Data rejestracji: 17/05/2010 11:09

Kiedyś były taki pomysł i został zrealizowany. Nie pamiętam jakie filmy leciały, ale chyba po dwóch seansach zaprzestano organizacji. Z tego co pamiętam to bardzo mało osób przychodziło na te filmy. Chyba to był "Titanic" i "Ogniem i Mieczem"

zomo
Wyżej  #27 Drukuj posta
Dodany dnia 17-11-2010 10:55
Awatar

Nowicjusz

Data rejestracji: 04/05/2010 09:39

Może w złym miejscu, ale kto to jest crasher?

krilady
Wyżej  #28 Drukuj posta
Dodany dnia 17-11-2010 11:12
Awatar

SENIOR

Data rejestracji: 31/07/2010 10:46

było kino????????????????? no niemożliwe! to chyba zbyt słabo zareklamowane...albo mnie wtedy nie było Sad a może będą chcieli powtórzyć? Początki zawsze są trudne...
P.S. Obejrzałabym i to,i to...bo tu chodzi o atmosferę, o to że byłoby to takie inne Smile

Crasher, przedstaw się ładnie Smile
Crasher to taki nasz guru...... Wink
Edytowane przez krilady dnia 17-11-2010 11:15

crasher
Wyżej  #29 Drukuj posta
Dodany dnia 17-11-2010 18:31
Awatar

Główny administrator

Data rejestracji: 29/04/2010 10:09

Korzystając z okazji - na forum kilka zmian, pojawiły sie statystki pod forum, usunąłem panele, bo niepotrzebnie przeszkadzały. Można dodawać filmy z Youtube za pomocą kodu - bardzo to proste, wkrótce opiszę to w faq. Kino plenerowe było pamietam, nawet na czymś tam byłem. A kto pamięta koncert bayerfull? Wink

crasher to ja czyli Przemysław Lose - co więcej mogę napisać Wink

Pozdrawiam

ale tu miało być o wyborach, wiec wszystkich i siebie przywołuje do porządku Wink

www.zebrzydowice.net

Poleć ten wątek
Podziel się z innymi: Delicious Facebook Google Tweet This
URL:
Facebook - Lubię To:

Strona 2 z 2: 12
Przejdź do forum: